onderdelen trainen in het donker.

Geschreven door Dennis van Beusekom op . Geplaatst in Blog

Ik ben weer begonnen met twee keer in de wek onderdelen te trainen.  wel even wennen weer maar super lekker . gisteravond de wheelflip , yoke,  en de stones gedaan. normaal doen we alleen op zaterdag onderdelen maar in de aanloop van wedstrijden wil ik graag twee keer dit doen. ik heb gemerkt dat dit vorige jaar me veel progressie heeft opgeleverd. nu wel eerder er mee begonnen dus ben benieuwd wat het me dit jaar oplevert.

vanavond de loglift en kniebuigen op het programma..  ja mijn log lift ligt op de sportschool dus doe ik die altijd daar.. dus eigenlijk ook een klein beetje onderdelen trainen. vanavond zal ik ook eens een stukje gaan wandelen op de loop band .. ik merk dat mijn conditie wel eens wat beter mag dus vandaar..

 

 

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter