terug blik 2015 en vooruitblik 2016

Geschreven door Dennis van Beusekom op . Geplaatst in Blog

Het was een raar jaar voor mij 2015. na mijn zware blessure met de sterkste man van Nederland in 2014 zou ik gewoon weer mee doen in 2015.

ik was weer aardig op weg en was weer aardig op  niveau, maar ik kocht een huis en zou Juni de Sleutel krijgen. Midden in het seizoen dus, maar ik ging vol goede moed beginnen met bouwen en mijn kracht  was inmiddels al weer goed maar was niet fit en dat werd alleen maar erger. Hoe zwaarder ik werd, hoe meer moeite ik had met fit zijn.  In het ziekenhuis dan toch maar door de hele malle molen, maar daar bleek dat alles, maar dan ook echt alles goed was, en geloof me ben helemaal binnenste buiten gekeerd.

Door met trainen naast klussen in mijn huis, ik had mijn koppie er niet meer echt bij en was niet fit. daardoor had ik er ook geen plezier meer aan en sloeg trainingen over.  de kwalificaties waren daardoor niet te doen en bij de laatste wedstrijd mijn Supraspinatos (spiertje in de schouder)  ingescheurd.

Ja!,  ik kon en mocht mee doen met de finale 2015 maar het ging gewoon niet .. niet fit had 8 weken niet meer getraind en had last van mijn schouder. Ik wist toen nog niet dat het een scheurtje was , dat zou later blijken. Ik bleef maar pijn houden en na veel onderzoek en uiteindelijk een MRI bleek de spier op twee plekken vanaf het bot te zijn ingescheurd. Hier ben ik dan nu nog steeds van herstellende en train met hele lichten gewichten..

2016 moet het jaar worden van, leuk een wedstrijd mee doen.. Sowieso ga ik mee doen met het Sterkste Team van Nederland en wil ik een kwalificatie mee doen, gewoon om het kan en niet perse om het hoogste te halen. Ja, als ik het red dan is het oké., maar dat is geen must meer.  Nu eerst genezen van mijn schouder en dan in Januari weer beginnen met trainen op onze nieuwe locatie .. MC Epibrators  bij Patrick van Antwerpen thuis ook in Lopik. nog dichterbij mijn huidige woning ook… hier onder een paar foto’s

verder wens ik iedereen fijne dagen en een sterk 2016

IMG-20151129-WA0001 IMG-20151129-WA0000

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter