Weer een super training.

Geschreven door Dennis van Beusekom op . Geplaatst in Blog

Na mijn Pr 170 kg loglift  video  ben ik dus boven mijn niveau wat ik vorig jaar om deze tijd had. het gaat dus goed. Hoewel mijn conditie nog niet optimaal is .. maar kan merken dat de extra inspanning op conditie begint te werken. En mag ik deze week wel weer tevreden zijn.

Wheelflip 2*8 340kg ging keihard. Daarna de Yoke. 20m 250, 20m 290, 20m 330. Toen voelde het niet goed rechts onder in de rug , iets wat ik ook al voelde na de boomstam van de week, toch maar even geen yoke meer en verder met de stones. Dit ging redelijk, ik warm deze altijd op met een paar keer de 120 op het lage platform om daar na een dubbel met de 120 stone op de 180 cm. Daarna een heerlijke run gedaan met 120,145,160 en nog een keer 160.… verder met de vrachtwagen trekken dat ging super en ging echt heerlijk diep… de fronthold om het af te leren maar dat werd hem niet want voelde dat gelijk onder in de rug. Gek genoeg daarna bijna geen reactie maar maandag met de deadlift voelde ik het weer, dus even een stapje terug doen en naar de Fysio. Even kijken hoe het uitpakt .

Was leuk om weer een nieuw talent Bastiaan te verwelkomen die met ons mee trainden.   Samen met onze bikkel Ad zijn ze samen opgeteld net zo oud als ik.  Samen met mijn trainer Nikor zullen we eens echte sterkste mannen van ze maken

.IMG-20150228-WA0006-1

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter